Teknolojiyi Faydalı Kullanma Farkındalığını Artırma Projesi

Yürütücülüğünü Öğr. Gör. Gülsade KALE’nin yaptığı ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin sunduğu, Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencilerine yönelik “Teknolojiyi Faydalı Kullanma”  farkındalığını artırmak amacıyla kısa parodilerden oluşan bir tiyatro gösterisi ile keman eşliğinde müzik dinletisi gerçekleştirilmiştir. Sosyal Duyarlılık dersi kapsamında gerçekleştirilen “Teknolojiyi Faydalı Kullanma Farkındalığını Artırma” projesiyle, Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencilerimizin teknolojiyi daha faydalı kullanmaya teşvik edilmesi ve bu konudaki farkındalıklarının artırılması amaçlanmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek ve onları bu konuda cesaretlendirmek etkinliğin diğer amaçları arasında yer almaktadır. Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları başta olmak üzere, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin değerli akademik personelleri ve öğrencilerinin katılımlarıyla Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Drama Salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterisi ve müzik dinletisine ilgi oldukça fazlaydı.