Patili Dostlarımıza El Verelim Gönül Verelim Projesi

Sosyal Duyarlılık dersi kapsamında öğrencilerimizle birlikte yürütmüş olduğumuz “Patili Dostlarımıza El Verelim Gönül Verelim Projesi” bünyesinde ilki 20.11.2019 tarihinde bilgi edinme ve yetkililerle tanışma amaçlı olmak üzere Kilis Belediyesi’ne ait Hayvan Barınağına toplam 4 kez ziyaret gerçekleştirdik. 05.12.2019, 12.12.2019 ve son olarak 26.12.2019 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz diğer ziyaretlerimizde, öğrencilerimiz tarafından temin edilen mama, süt ve benzeri gıda ürünleri ile hayvanların kulübelerinde soğuktan ve kötü hava koşullarından korunmalarını ve daha sıcak bir ortamda barınmalarını sağlayacak halı vb. gereçleri yetkililere teslim ettik. Söz konusu ziyaretlerimiz esnasında barınağa ait fiziksel alanlar, hayvanların tedavi ve bakımında kullanılan araç gereç ile tıbbi malzemeler ile ilgili yetkililerden bilgi edindik ve bu malzemelerin steril ve hijyenik şartlarda muhafaza edildiğini ve tedaviler esnasında gerekli hijyen şartlarına uyulduğunu tespit ettik. Ayrıca, gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde öğrenciler hayvanlarla yakından ilgilenerek, onların ilgi ve sevgi açlığını da bir nebze olsun gidermeye çalışmışlardır.

Proje Yürütücüsü: Doç.Dr.Sumru BAKAN

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024