Temiz Eller Temiz Zihin Projesi

28 Kasım 27 Aralık tarihinde Hürriyet İlkokulunda gerçekleştirdiğimiz projemiz kapsamında, çocuklara eldiven ve çöp poşeti dağıtıldı. Çevreyi temiz tutma bilinci  aşılanarak okul bahçesi öğrencilerle temizlendi. Sosyal Duyarlılık Projesi kapsamında, çocuklarımıza kişisel temizlik alışkanlığını kazandırmaktır.  Bununla beraber “Okulumuz evimizdir“ düşüncesini uygulayabilmek, okula aidiyet duyguları gelişmiş bireyler doğrultusunda ilerlemektir Öğrencilerimize temiz çevre bilincini aşılayarak, daha hijyenik bir okul kapsamında gerçekleştirmektir.

Prje Yürütücüsü: Doç. DrHülya DERYA

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024