Ne Kadar Sağlıklıyım? Projesi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencileri Sosyal Duyarlılık Dersi kapsamında, kişilerin bilinçlendirilmesi ve sağlık durumlarının tespiti amacıyla bir proje gerçekleştirdiler. Dr. Öğretim Üyesi Elif Akın Kazancıoğlu danışmanlığında gerçekleştirilen proje kapsamında, boy-kilo, şeker, tansiyon ölçümü ve kan grubu testi yapıldı. Etkinlik boyunca ölçümleri yapılan kişiler kayıt altına alındı ve kendilerine sağlık karneleri verildi. Ayrıca Obezite, Diyabet, Tansiyon ve Kan Uyuşmasızlığı gibi konularda da birebir bilgilendirme yapıldı ve konular ile ilgili broşürler dağıtıldı.